Pop-up Image

Welkom bij de Peperkorrel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates en aanbiedingen.

  HEB JE VRAGEN? 040-2856083

  SHABBIES SCHOENEN; SCHOENEN MET SMAAK

  Shabbies schoenen zijn al vanaf het moment dat zij in 2005 in het modebeeld verschenen enorm populair. Deze populariteit is vooral te danken aan het gevarieerde en brede aanbod van laarzen en booties voor dames en heren. Maar dat niet alleen, want ook de bijzonder stijlvolle uitstraling van de modellen hebben ervoor gezorgd dat de Shabbies schoen een graag geziene én graag gedragen schoen is geworden. Ze zijn dan ook niet meer weg te denken uit het hedendaagse modebeeld.

  KENMERKEN VAN SHABBIES SCHOEN

  Shabbies is een schoenenmerk dat is bedacht en gecreëerd door het bekende schoenen label Fred de la Bretonière. Dat betekent dat wanneer u schoenen van dit merk draagt u schoenen van hoogwaardige en betaalbare kwaliteit draagt. Alle schoenen van Shabbies zijn uitgerust met een schat aan uitstekende eigenschappen. De belangrijkste zetten we op rij:

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Perfect draagcomfort
  • Originaliteit
  • Bijzonder stijlvolle uitstraling
  • Robuust en duurzaam
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen

  Shop die Shabbies schoenen en laarzen >>

  DE FILOSOFIE VAN SHABBIES

  Shabbies schoenen zijn gemaakt van plantaardig gelooid leer en zijn gemaakt om u elke stap die u zet beter te laten voelen, aldus de ontwerper Fred de la Bretonière. De filosofie achter Shabbies is dat zij een verlengstuk van uw leven worden. Hoe langer u de schoenen draagt, hoe meer zij zich met uw leven zullen gaan verweven. Het leer gaat er mooier uitzien, naargelang het ouder wordt. U zult merken dat de schoenen u steeds dierbaarder worden als u ze langer draagt. Op den duur wordt Shabbies een deel van uw leven en wilt u nooit meer andere schoenen dragen.

  DE COLLECTIE SHABBIES SCHOENEN

  Schoenen van Shabbies zijn in 2005 gelanceerd door Fred de la Bretonière. Zijn favoriete natuurlijke en hoogwaardige materialen in combinatie met de innovatieve technieken hebben ervoor gezorgd dat hiermee een echte bestseller lijn werd gecreëerd. Met trots presenteren wij van Kado- en Kledingboetiek De Peperkorrel dan ook onze mooie collectie van Shabbies. Nonchalant, stoer, trendy en tijdloos. Dit prachtige mode item maakt samen met de Shabbies tassen elke outfit compleet. De kleuren van de schoenen variëren van de klassieke, gangbare kleuren zoals zwart, grijs, bruin, zandkleurig, crème en taupe tot aan bijzonder en unieke kleuren zoals licht roze, grijsgroen en cognackleur.

  Direct naar de Shabbies schoenen van De Peperkorrel >>

  BETAALBARE KWALITEIT

  De schoenencollectie van Shabbies is tijdloos, waardoor u zeer lang plezier beleeft aan deze schoenen. U kunt de schoenen het hele jaar door dragen, zowel in de zomer als in de winter. Naast de schoenen, vindt u van dit merk ook vele leuke accessoires zoals de prachtige Shabbies tassencollectie. Deze zijn vervaardigd van hetzelfde robuuste leer en beschikken zodoende over dezelfde hoogwaardige kwaliteit; betaalbare kwaliteit, evenals de schoenen van Shabbies!

  ×

  Whatsapp met een medewerker

  × Hoe kan ik je helpen?